Kısmi zamanlı öğrenci çalıştırılacak birim: MAKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Fitness Salonu
Çalıştırılacak öğrencide aranacak özel şartlar: Fitness salonlarında antrenörlük tecrübesi olmak (antrenör belgesi olanlar öncelikli tercih edilecektir), salondaki aletleri biliyor ve bakımlarını yapabiliyor olmak.
Başvuru yeri: Fakülte Yazı İşleri
Son Başvuru Tarihi: 16.10.2023 mesai bitimine kadar
Mülakat Tarihi, Saati ve Yeri: 17.10.2023 tarihinde saat: 14.00'te Fakülte Toplantı Salonu
Alınacak öğrenci sayısı: 5 (Bu kontenjandan depremzede olduğunu belgeleyen 2 öğrenciye öncelik tanınacaktır.)
Haftalık toplam çalışma süresi: 7,5 saat
Bir saatlik çalışma karşılığı ödenecek ücreti: 59,62 TL
Başvuru için gerekli belgeler:
• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
• Öğrenci Belgesi (e-Devlet üzerinden alınabilir)
• Transkript (e-Devlet üzerinden alınabilir)
• Başvuru Formu (Aşağıya eklenmiştir.)
Genel Şartlar:
Tezsiz yüksek lisans ve özel öğrenci hariç olmak üzere, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde katkı payını yatırmış (II. Öğretim) kayıtlı öğrenci olmak.
b) Kayıt donduran öğrenci ve yabancı uyruklu öğrenci olmamak.
c) Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak.
ç) Disiplin cezası almamış olmak. (Çalıştırılacak birimlerce belgelendirilecektir)
d) Çalıştırılacak iş için gerekli bilgi, beceri ve yeteneğe sahip olmak.
e) Yetim maaşı ve nafaka hariç asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak.(Öğrencinin kendi geliri asgari ücret altında ise çalıştırılabilir)
f) Daha önceki dönemlerde kısmi zamanlı olarak çalıştırılan öğrenci ile Üniversitemiz arasında yapılan sözleşmeye aykırılık nedeniyle sözleşmesi feshedilmemiş olmak.
g) Yukarıdaki şartları kaybedenler Daire Başkanlığına bildirilir.
(2) Deprem, sel gibi doğal afetlerden zarar gördüğünü, birinci derece şehit ve gazi yakını olduğunu belgeleyen öğrenciler ile özel gereksinimli öğrencilere öncelik tanınır.
(3) Özel gereksinimli öğrenciler (%40 ve üzeri engelli olduğunu sağlık kurulu raporu ile belgelendirenler) başvurması halinde öncelikli olarak birimlerce değerlendirilecektir.


